STH
STH
Het Aambeeld 9B
1969 NC Heemskerk
0251 810 031 - info@sth-badkamers.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Je badkamerspecialist in Noord-Holland

Sanitair & Tegelcentrum Heemskerk

 STH staat voor Sanitair en Tegelcentrum Heemskerk. De complete badkamershowroom waar we ons volledig inzetten om je ultieme droombadkamer te realiseren. We maken voor iedere klant een unieke badkamer, van ontwerp tot en met de installatie. Juist het oog voor detail is onze kracht, in alle fases die bij een nieuwe badkamer komen kijken. In onze showroom in Heemskerk kun je realistische badkameropstellingen bekijken. Wil je een persoonlijk ontwerp op maat? Met Virtual Reality kun je tijdens het ontwerpproces je nieuwe badkamer levensecht ervaren! Ontdek de mogelijkheden van STH. 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Witte badkamer met in hoogste verstelbaar toilet

350m2 aan badkamerinspiratie

Onze ruime showroom in Heemskerk is recent verbouwd. De nieuwste trends, kleurcombinaties en innovaties op het gebied van sanitair kun je bij ons zien. Een nieuwe badkamer is een grote uitgave, waardoor je goed moet nadenken over de inrichting en de producten. Onze badkameradviseurs leiden je graag rond en geven je persoonlijk advies. Bij ons kun je binnen elk budget een passende badkamer samenstellen.

Maak een afspraak Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De badkamerspecialist komt bij u thuis

Iedere badkamer is uniek. Voor een echt advies op maat komen we daarom graag de situatie bij je thuis bekijken. Zo kunnen we in het badkamerontwerp ook direct rekening houden met alle technische mogelijkheden en de maatvoering. Vervolgens ontvang je van ons de offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Afspraken zijn afspraken. Dat is het uitgangspunt van ons familiebedrijf.

Over ons - 2. STH De badkamerarchitect komt bij u thuis
Over ons - 3. STH Tegels en woonvloeren

Tegels en woonvloeren

Naast veel keuze op het gebied van sanitair heeft onze showroom ook een uitgebreid assortiment aan tegels en woonvloeren. We werken enkel met de betere merken. Denk aan merken als Villeroy & Boch en Sphinx tegels of ons eigen huismerk. Zeker met de huidige trend van XXL-tegels is dat belangrijk, een tegel moet kaarsrecht zijn! Met de nieuwste productiemogelijkheden kan er steeds meer op het gebied van tegels. Je gelooft het of niet: de keramische houtlook tegels zijn niet van echt parket te onderscheiden, maar hebben wel het onderhoudsgemak van tegels.

Het ontwerp van je badkamer is belangrijk, maar achter de muren moet ook alles technisch kloppen.

3D badkamerontwerp en Virtual Reality

In onze ruime showroom in Heemskerk werken we met een uniek ontwerpprogramma. We projecteren je persoonlijke badkamerontwerp in 3D op de wand. Het ontwerp is op ware grootte, waardoor het net lijkt alsof je jouw nieuwe badkamer binnenloopt. Ook bieden we de unieke mogelijkheid om met een Virtual Reality systeem door je nieuwe badkamer te lopen. Zo krijg je gelijk een goede impressie van je toekomstige badkamer.

LEES MEER

Luxe badkamer zelf ontwerpen met de ontwerptool
Over ons - 5. STH Specialiteitenblok

Vakkundige badkamer installatie

Om onze klant zekerheid te geven in kwaliteit en precisie werken wij met een vast installatieteam. Door de jarenlange ervaring hebben we aan één woord al genoeg. De installateurs weten welke kwaliteit we willen leveren en stellen ons niet teleur. De combinatie van vakmensen in de installatie en producten waar we volledig achterstaan geeft ons het vertrouwen om je garantie te bieden. Woon je in de regio Heemskerk, Castricum, Wijk aan Zee en Uitgeest en ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Stap dan binnen in onze showroom, we helpen je graag.

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van STH

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor STH? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties