STH
STH
Het Aambeeld 9B
1969 NC Heemskerk
0251 810 031 - info@sth-badkamers.nl
Aangesloten bij
Living Wall - Living Wall
Sanitair en Tegelcentrum Heemskerk

Badkamerontwerp op ware grootte

De aankoop van een nieuwe badkamer is niet niks. Daarom willen wij je een goed beeld geven van het badkamerontwerp dat we persoonlijk voor je maken. Met ons unieke presentatieconcept op de Living Wall in onze badkamershowroom in Heemskerk, kun je op ware grootte zien hoe de complete badkamer eruit komt te zien. Ook bieden wij de unieke mogelijkheid om met Virtual Reality door je nieuwe badkamer te lopen. Zo weet je zeker dat de badkamer helemaal bij jouw wensen past. Stap binnen in de wereld van Sanitair & Tegelcentrum Heemskerk, we verrassen je graag! 

Living Wall - 1. STH Elk badkamerontwerp is uniek

Elk badkamerontwerp is uniek

Het is belangrijk dat je nieuwe badkamer volledig past bij je wensen, budget, woning en gezinssituatie. Voor iedereen is dat natuurlijk anders. Samen met jou maken we het badkamerontwerp op maat. En op onze unieke Living Wall kunnen wij je een levensgrote 3D-projectie van het ontwerp laten zien. Bovendien krijg je de gelegenheid om thuis op jouw gemak het ontwerp online te bekijken. Deze ultieme badkamerervaring, in combinatie met de vele keuzes in onze showroom, geeft je de garantie dat je bij ons altijd slaagt. Sanitair & Tegelcentrum Heemskerk staat voor de betere badkamer en een perfecte installatie. Kom je binnenkort langs in onze showroom in Noord-Holland? Dan kun je het zelf ervaren en beleven.

Ervaar jouw nieuwe badkamer al in de ontwerpfase, dankzij onze 3D-projectie en Virtual Reality. Op ware grootte kun je goed zien hoe je nieuwe badkamer eruit gaat zien.

Virtual Reality: levensecht!

Wij bieden de unieke mogelijk om tijdens het ontwerpproces je badkamer te bekijken. Dankzij het Virtual Reality systeem van ViSoft loop je met een bril door je nieuwe badkamer. Zo kun je levensecht de badkamer ervaren. Ook is het mogelijk om het beeld dat je ziet te tonen op een ander scherm. Zo kunnen anderen ook meekijken naar het ontwerp. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek onze showroom en ontdek het zelf! 

Living Wall - Virtual Reality
Living Wall - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van STH

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor STH? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Living Wall - Reviewblok
Living Wall - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties