STH
STH
Het Aambeeld 9B
1969 NC Heemskerk
0251 810 031 - info@sth-badkamers.nl
Aangesloten bij
Vasco elektrische radiator
Vasco elektrische radiator - Vasco elektrische radiator
Verantwoord verwarmen

Vasco elektrische radiator

Bent je op zoek naar een energiezuinige radiator voor in de badkamer of een andere ruimte in je woning? Dan is een elektrische radiator van Vasco een goede oplossing. Alle radiatoren voldoen aan de EcoDesign-normen van 2018 en zijn daarom verrijkt met een aantal energiebesparende functies. De badkameradviseurs van STH in Heemskerk vertellen je graag meer over mogelijke designs, kleuren, afmetingen en aansluitingen.

Vasco elektrische radiator - 1. Vasco voordelen elektrische radiator

Voordelen elektrische radiator

We spenderen iedere dag behoorlijk wat tijd in de badkamer. Een aangename temperatuur is daarom een must. Een elektrische radiator kan in korte tijd veel warmte produceren. Wel verantwoord, want door de thermostaat en de zelf in te stellen weekplanning verbruikt de radiator nooit te veel energie. Een elektrische radiator is gemakkelijk aan te sluiten. Er hoeft enkel een stopcontact aanwezig te zijn.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist STH in Heemskerk voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak

Nieuw: elektrische Oni en Beams Mono 

Vasco breidt haar collectie elektrische radiatoren uit. De aluminium designradiatoren Oni en Beams Mono zijn nu ook elektrisch verkrijgbaar. Met een diepte van slechts 8 mm is Vasco Oni de dunste badkamerradiator van Vasco. De Vaco Oni-EL heeft een handige uitsparing en een modern design. De Beams Mono is een aanrader als je van een minimalistische look houdt. De radiator heeft strakke verticale profielen van slechts 150 mm breed, waardoor het een hele uitdaging was om elektrische weerstand te integreren. Toch lukt het Vasco om de elektrische weerstand onzichtbaar te verwerken aan de achterzijde van de radiatoren. 

 

Vasco elektrische radiator - Nieuw: Oni en Mono elektrisch

Elektrische radiator met E-Volve

Met een elektrische badkamerradiator heeft je badkamer snel de perfecte temperatuur. De Vasco radiatoren Agave, Aster, Carre Bath, Nina, Iris, Zana Bath en Viola zijn voorzien van de regeling E-Volve. E-Volve zorgt ervoor dat je badkamer zo energiezuinig mogelijk verwarmd wordt. Bijvoorbeeld door een weekprogrammering en een detectie als het raam openstaat. Je kunt de radiator bedienen met een draadloze afstandsbediening en een RF-ontvanger onderaan de radiator. 

Vasco elektrische radiator - E-volve en E-panel
Vasco elektrische radiator - E-volve en E-panel

Vasco E-Panel 

De E-Panel radiator lijkt op de klassieke radiator zoals we deze allemaal kennen, maar dan volledig vernieuwd. Deze verwarming voldoet aan de nieuwste eco-norm en is daarom heel energiezuinig. Verkrijgbaar als verticale of horizontale variant en met vlak of geribd oppervlak. Handige functies als een weekprogrammering en openraam-detectie zijn ook aanwezig. Daarnaast wordt de verticale variant uitgebreid met vier extra vermogens, van 750 tot 1750 watt. 

Vasco - Carre - elektrische radiator - halfrond
Vasco - Malva - elektrische-radiator - pergamon
Vasco - Zana - elektrische radiator - blauw
Vasco - Carre - elektrische radiator - karmijnrood

Elektrische radiator plaatsen

Ga je een radiator kopen? Let er dan op dat een elektrische radiator niet overal geplaatst mag worden. Boven het bad bijvoorbeeld. Als de radiator aanstaat, kan het zijn dat de koud waterleiding ook iets verwarmd wordt. Hierdoor kan legionella ontstaan. Als een elektrische radiator vochtig wordt, kan deze ook defecten gaan vertonen. Plaats de radiator daarom minimaal 0,5 meter van een natte ruimte.

Benodigde warmte berekenen

Voordat je een radiator aanschaft, is het belangrijk dat je weet hoeveel vermogen je nodig hebt. Vermenigvuldig de inhoud van je badkamer (lxbxh) met 0,85. De uitkomst is het wattage dat je nodig hebt om de badkamer te verwarmen. In de winkel adviseren we je graag over welke radiator het meest geschikt is voor je badkamer. 

VASCO COLLECTIE
 

Vasco

 

Vasco blower

 

Vasco designradiator

Vasco elektrische radiator - Reviewblok
Vasco elektrische radiator - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties