STH
STH
Het Aambeeld 9B
1969 NC Heemskerk
0251 810 031 - info@sth-badkamers.nl
Aangesloten bij
Bruynzeel
Bruynzeel - Bruynzeel
Prachtige producten voor de complete badkamer

Bruynzeel

Bruynzeel is sinds 1897 hét Nederlandse badkamer- en keukenmerk. Bruynzeel heeft een uniek en zeer betaalbaar assortiment voor je samengesteld, dat alleen verkrijgbaar is bij de badkamerspecialist. Deze bestaat onder meer uit badkamermeubelen, douchecabines en douchebakken, baden en kranen. Ontdek het brede assortiment voor de complete badkamer!

BEKIJK DE COLLECTIE

Bruynzeel - 1. Bruynzeel badkamers

Bruynzeel badkamers

De sanitair producten van Bruynzeel kenmerken zich door een modern design en een uitstekende prijskwaliteitverhouding. Het Bruynzeel assortiment is veelzijdig, elegant en gemaakt van de beste materialen om je een zo hoog mogelijk comfort te bieden. Bij Bruynzeel vind je altijd een product dat aansluit bij je persoonlijke stijl. Laat je inspireren door de verschillende stijlen, maten en kleuren waarin de sanitairartikelen verkrijgbaar zijn.

Je badkamerspecialist STH in Heemskerk vertelt je graag meer over Bruynzeel.

Maak een afspraak
Bruynzeel - 3. Bruynzeel Home Products

Bruynzeel Home Products 

Wil je inspiratie opdoen voor je badkamer? Bruynzeel Home Products Nederland heeft een inspirerende showroom geopend in Gorinchem. In deze Deli Home Showroom laat Bruynzeel je op het gebied van sanitair de nieuwste badkamermeubelen, douchewanden, baden, kranen en wastafels zien. Iedere werkdag kun je hier volop inspiratie opdoen en staan adviseurs klaar om je vragen te beantwoorden. Bezoek je Baden+ badkamerspecialist STH in Heemskerk voor meer informatie.

Bruynzeel - 2. Bruynzeel kwaliteit

Kwaliteit van Bruynzeel

Kwaliteit staat bij Bruynzeel hoog in het vaandel. De Bruynzeel producten die door de Baden+ specialist worden verkocht, zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Alle producten zijn geschikt voor de vochtige ruimte en hebben een gedetailleerde afwerking van topkwaliteit. Je wilt zo lang mogelijk van je badkamer genieten. Op het unieke assortiment geeft Bruynzeel je dan ook een garantie van tien jaar.

Bruynzeel collectie
 

Bruynzeel badkamermeubel

 

Bruynzeel douchecabine

 

Bruynzeel baden

Bruynzeel - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Bruynzeel - Reviewblok
Bruynzeel - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties