STH
STH
Het Aambeeld 9B
1969 NC Heemskerk
0251 810 031 - info@sth-badkamers.nl
Aangesloten bij
Badkamer schets ontwerp
3D Badkamerontwerptool

Ontwerp zelf je eigen badkamer

Heb je al een idee hoe jouw ideale badkamer eruit moet zien? Met de 3D Badkamerontwerp-tool van Baden+ geef je vorm aan al je ideeën. Met deze handige tool ontwerp je eenvoudig je nieuwe badkamer. Je bepaalt zelf de indeling, de materialen en de uitstraling. Start hieronder het 3D badkamerontwerpprogramma en ontwerp je eigen badkamer.

START MET ONTWERPEN

Een ontwerp laten maken?

Natuurlijk kunt u ook terecht bij STHHeemskerk voor een badkamerontwerp. U bespreekt uw wensen met ons. Wij maken dan een perfect badkamerontwerp dat past bij uw woning, gezinssamenstelling en budget. Bent u tevreden over het ontwerp? Dan zorgt ons installatieteam ervoor dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer.  STHHeemskerk helpt u graag bij het hele traject. Van A tot Z.

Maak een afspraak
Badkamer ontwerpen - 1. Een ontwerp laten maken

Zo maakt u zelf een ontwerp

Met de 3D badkamertool van Baden+ ontwerp u stap voor stap uw eigen badkamer. U bepaalt de afmetingen van de ruimte en plaatst zelf het sanitair op de gewenste plek. U kunt de ruimte vanuit verschillende invalshoeken bekijken. En met de 3D optie krijgt u een heel realistisch beeld.

Badkamer ontwerpen - 2. Zo maakt u zelf een ontwerp
Badkamer ontwerpen - 2. Zo maakt u zelf een ontwerp

Klaar voor de start

Wanneer u start met ontwerpen, bepaalt u eerst de vorm en de afmetingen van de gewenste ruimte. U plaatst waar u dat wilt een raam en deur. Daarna kunt u kiezen voor een bepaalde stijl. U kiest verschillende toiletten, douches, baden en meubels. Zelfs de kranen kunt u een kleurtje geven. Wat dacht u van zwart? En voor de finishing touch voegt u de gewenste accessoires toe.

Badkamer ontwerpen - 3. Uw ontwerp opslaan

Uw ontwerp opslaan

Is uw ontwerp gereed? Dan kunt u het opslaan door een account aan te maken. Zo wordt het ontwerp voor u bewaard. Op een later tijdstip kunt u er dan altijd weer mee verder gaan. U ontvangt uw ontwerp als pdf via het e-mailadres dat u opgeeft. Het badkamerontwerp sturen we door naar de dichtstbijzijnde Baden+ winkel. Onze badkamerspecialist helpt u dan verder met de complete uitwerking van uw badkamerontwerp. Hij neemt hiervoor contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Zo helpen we u graag bij het realiseren van uw droombadkamer!

Meer inspiratie opdoen?

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan eens bij onze voorbeeld badkamers. We hebben allerlei stijlen badkamers. Van familiebadkamers tot natuurlijke badkamers. Wat spreekt u aan? Voor elke smaak en budget hebben we complete badkamers ontworpen. Houdt u van stoer? Kijk dan eens naar onze betonlook badkamer. Geeft u de voorkeur aan natuurlijke materialen? Dan is de houtlook badkamer wellicht iets voor u. Klik, kijk en laat u inspireren. Kies zelf de stijl die bij u past!

Badkamer ontwerpen - 4. Meer inspiratie opdoen?
Badkamer ontwerpen - Banner - Badkamer moodboard [b]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

LAAT JE INSPIREREN

Badkamer ontwerpen - Reviewblok
Badkamer ontwerpen - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties