STH
STH
Het Aambeeld 9B
1969 NC Heemskerk
0251 810 031 - info@sth-badkamers.nl
Aangesloten bij
Installatie - Installatie
Sanitair en Tegelcentrum Heemskerk

Ons vaste installatieteam

Wanneer je een nieuwe badkamer bij Sanitair & Tegelcentrum Heemskerk koopt ben je verzekerd van een perfecte badkamerinstallatie. Onze vakmensen leveren kwaliteit en gedurende het bouwtraject ontzorgen wij je volledig. We maken niet alleen een badkamerontwerp op maat, maar installeren ook de complete badkamer. Sanitair & Tegelcentrum Heemskerk werkt samen met een vast installatieteam. Dit team bestaat uit installateurs met jarenlange ervaring, die je nieuwe badkamer met uiterste precisie en oog voor detail installeren. 

Installatie - 1. STH Badkamerinstallatie en -montage is vakwerk

Badkamerinstallatie en -montage is vakwerk

Omdat we bij Sanitair & Tegelcentrum in Heemskerk al jarenlang werken met een vast installatieteam, zijn we goed op elkaar ingespeeld. Iedere vakman, tegelzetter of installateur die we inzetten werkt volgens de hoge standaarden die wij bij Sanitair & Tegelcentrum Heemskerk eisen. Dat is de service en het product waar we voor staan. Bij het installeren van een complete badkamer komt veel kijken. Niet alleen het sanitair moet netjes op zijn plek komen, maar ook het gas, water en elektra in de badkamer moet goed verzorgd zijn. Het installatieteam van Sanitair & Tegelcentrum Heemskerk ontzorgt je ook op dit gebied. Zo kun je zorgeloos van je nieuwe badkamer genieten.

Je nieuwe badkamer start met een badkamerontwerp

In onze showroom in Heemskerk ontvangen wij je graag voor een kennismaking. Je kunt hier veel van de bekende merken en ons eigen huismerk bekijken. Naast diverse badkameropstellingen, laten wij daar bovendien onze vloertegels en wandtegels zien. Samen met jou maken wij graag een 3D ontwerp van je nieuwe badkamer. Op onze unieke Living Wall zie je het badkamerontwerp op ware grootte! Zijn we het eens over het badkamerontwerp, dan gaan ons installatieteam en de tegelzetter aan de slag. In de planning zorgen we er voor dat je zo spoedig mogelijk van je nieuwe badkamer kunt genieten.

Luxe badkamer zelf ontwerpen met de ontwerptool
Installatie - 2. STH Badkamerontwerp/Verbouwen

Badkamer verbouwen in de wijde omgeving van Heemskerk

Wil je jouw nieuwe badkamer laten bouwen door ons deskundige installatieteam? Sanitair & Tegelcentrum Heemskerk staat voor je klaar in Noord-Holland. Zo hebben we badkamers gerealiseerd in Beverwijk, Castricum, Uitgeest, Limmen, Heiloo, Egmond, Bergen, Heerhugowaard en Alkmaar. We komen graag bij je thuis langs om je persoonlijke situatie te bekijken.

Installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van STH

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor STH? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Installatie - Reviewblok
Installatie - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties