STH
STH
Het Aambeeld 9B
1969 NC Heemskerk
0251 810 031 - info@sth-badkamers.nl
Aangesloten bij
Trend: Betonlook in de badkamer - Trend: Betonlook in de badkamer

Betonlook in de badkamer

Droom je ook van een betonlook badkamer? Vroeger was het materiaal alleen besteed aan de garage, maar nu is het niet meer weg te denken uit een modern interieur. Beton geeft je badkamer een stoere, industriële sfeer. In dit blog laten wij zien hoe je betonlook toepast in de badkamer.

Het badkamermeubel is vaak de eyecatcher van de badkamer. Betonlook kun je dan ook prachtig laten terugkomen in het meubel. Op onderstaande foto zie je een toiletmeubel van Primabad met een wastafel van beton. Deze wordt gecombineerd met een trendy zwarte kraan. In het aluminium frame kun je de mooiste toiletspullen etaleren. Ook een luxe opbouwkom van beton is mogelijk, zoals de opbouwkommen van het huismerk van Baden+.

Betonlook opties voor je badkamermeubel

Het badkamermeubel is vaak de eyecatcher van de badkamer. Betonlook kun je dan ook prachtig laten terugkomen in het meubel. Dit meubel van Primabad heeft een wastafel van beton en wordt gecombineerd met een trendy zwarte kraan. In het aluminium frame kunt je tevens de mooiste badkamerspullen etaleren. Ook een luxe opbouwkom van beton is mogelijk, zoals de opbouwkommen van het huismerk van Baden+.

Trend: Betonlook in de badkamer - 1 betonlook
Trend: Betonlook in de badkamer - 1 betonlook

Betonstuc in de badkamer

Betonstuc staat prachtig in een betonlook badkamer. Betonstuc betekent geweven beton en kent zijn oorsprong in Frankrijk. Betonstuc straalt luxe uit en is van nature waterafstotend. Daardoor is het perfect voor je badkamer, douche of toiletruimte. Het materiaal is sterk en gemakkelijk in onderhoud. Denk alleen al aan de voegen die je niet meer hoeft schoon te maken.

Betonlook tegels van Mix & Match

Tegels geven je badkamer karakter. In het Mix & Match assortiment van Baden+ vind je prachtige betonlook tegels. Deze zijn verkrijgbaar in XXL-formaat, waardoor je echt een statement maakt in huis. Je kunt de tegels op de wand laten plaatsen, maar ook op de vloer staan ze prachtig. Combineer de tegels met houttinten, voor een bijzondere sfeer. Je kunt de tegels ook bewonderen in de Baden+ Loft badkamer.

Trend: Betonlook in de badkamer - 3 betonlook
Trend: Betonlook in de badkamer - 3 betonlook

Betonlook accessoires 

Wil je liever geen beton op de wand of vloer? Accessoires van beton kunnen net die industriële twist geven waar je naar op zoek bent. Kies bijvoorbeeld voor mooie plantenbakken van beton en zet er een paar tropische planten in. Combineer beton met zachte materialen, zoals een mooie handdoek of een zachte badmat. ­­­­­Dit zorgt ervoor dat je badkamer huiselijk blijft, ondanks de strakke betonlook.

Deel dit artikel
Trend: Betonlook in de badkamer - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 132-pagina tellende badkamerboek gratis op bij jouw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen
Trend: Betonlook in de badkamer - Reviewblok
Trend: Betonlook in de badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties